top of page

Teamwork makes the dream work

Eindelijk is het zover; De Geheimen van Aquarius is beschikbaar; online en in de winkel.

 

Het begon met een idee en een verhaal, maar dankzij deze bijzondere mensen en hun waardevolle bijdrage is het echt een fantastisch boek geworden!

Inge Ingrid; heeft een mooie vertaling gemaakt van woorden naar beelden. Heel lieflijk, puur, zacht en zuiver.

Amy Angel Kgwedi; heeft haar persoonlijke verhaal gedeeld om de lezertjes te inspireren met haar kennis en ervaring en woorden vanuit haar hart.

Jamy Frencken; heeft met haar crystal sounds een prachtig live klankfragment gemaakt dat je meeneemt onder water.

Ieder van jullie heeft iets moois mee gegeven, wat nu de wereld in mag. Ik hoop dat ik veel ouders en kinderen met dit boek kan inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen kracht, waarheid en vrijheid!

 

Hieronder vind je nog leuke extra's zoals het  klankfragment en de kleurplaat behorende bij het boek.

Wendy Janssens

De geheimen van Aquarius neemt je mee naar de bodem van de oceaan met vissen, octopussen en dolfijnen in de hoofdrol. Nieuwsgierige kinderen zullen zich vast herkennen in visje Nova, die alles wil weten over het leven in en boven water. Maar ook kinderen die zich wel eens ‘anders’ voelen of eenzaam krijgen een steuntje in de rug met thema’s als: je hart volgen, manifesteren, de kracht van vriendschap, je ware kleuren laten zien … Heel even bouwt de spanning op in het verhaal, maar het is niet te spannend voor een gevoelig kind.

De tekeningen zijn zacht en lieflijk, helemaal passend bij het verhaal.

Het bijhorende kaartenset is prachtig ontworpen en bevat zowel wijsheden, gelinkt aan het boek, alsook vraagjes. Een fijne tool om samen mee aan de slag te gaan.

Het geheel voelt als een warm cadeau en is ruim inzetbaar.

Heidi Gisela

Met alle zorgvuldigheid schrijft Jolien op heel bevlogen wijze over een het jonge visje Nova die op ontdekkingstocht gaat op zoek naar vrijheid. Alle tegenslagen die ze daarin tegenkomt zijn een spiegel voor haar en zo leert ze hoe ze zichzelf kan bevrijden en nieuwe vrienden kan maken. 🐟

Een waardevol boekje voor kinderen die dienen te leven met de uitdagingen in deze tijd rondom de thema's vrijheid, vriendschap en authenticiteit. 
Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige boek aan te schaffen voor kinderen van alle leeftijden. 🐠

Maria Delilah Verhoeven

Een kinderboek verhaalt ‘de geheimen van Aquarius’ die zich afspelen in een afgesloten aquarium in de oceaan.

Onbewust onderdrukt en in een beperkende speelruimte groeit een jong visje op. Door haar onderzoekende natuur overschrijdt ze verboden grenzen en ontmoet ze nieuwe vissen en zichzelf in wie ze werkelijk is.

 

Ze zwemt verbonden in het hart met anderen de beklemming uit en de grotere speelruimte en vrijheid in.

Wonderen bestaan. Ze komen van binnenuit in het ontdekken van wie je zelf bent. Daar zit de kracht en daar gaat dit hartverwarmend kinderboek over.

Kleurplaat Nova 

bottom of page