top of page
Pink Brush Strokes Beauty Cosmetics Face

Klantrecensies

"Jolien is een enthousiaste en gepassioneerde coach. Ze luistert tussen de regels door en geeft direct concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt gaan en maakt deze SMART. Ze geeft je goede inzichten waar je misschien niet direct bij stilstaat, maar die je wel aan het denken zet en je aan zet tot actie. Ze zet je in beweging. Haar expertise ligt bij hooggevoeligheid. Haar kennis kan ze goed en begrijpbaar overbrengen op een ander. Een aanrader voor ieder die hierover meer wil weten en onderzoeken of hij/zij deze eigenschap bezit."

B. Thomassen
Moeder coach traject

"Op een enthousiaste en vooral duidelijke manier neemt Jolien je mee in de (ver)wonderlijke wereld van hoogsensitiviteit. Een lezing van Jolien bijwonen is een aanrader voor ouders die hun hooggevoelige kind en het begrip hooggevoeligheid beter willen begrijpen."

I. van de Laar
Deelnemer lezing voor ouders

"Bedankt voor de informatie en leerzame presentatie. Je gaf veel informatie en tips. Daarnaast vond ik het heel fijn om met andere ouders te zijn, die met dezelfde issues kampen en dit met elkaar te delen en van elkaar te leren."

Deelnemer lezing voor ouders

"Wat een ontzettende inspirerende en informerende avond! Heel erg bedankt voor het delen van je passie!"

Deelnemer lezing voor ouders

"Ik vond de lezing heel interessant en erg prettig. De herkenning en erkenning is al zo ontzettend fijn. Ik ben zeer geïnteresseerd in een vervolg."

Deelnemer lezing voor ouders

"Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijn kind, hoe hiermee om te gaan en wat zelf te veranderen."

Deelnemer lezing voor ouders

bottom of page